SEGÍTSÉG NAPI CSENDESSÉGHEZ

A mindennapi, Istennel, az Ő igéje fölött töltött időhöz szeretnénk segítséget nyújtani az alábbi áhítatok ajánlásával.

ISTEN ÁLDJA MEG IGÉJÉT ÉLETÜNBEN, HOGY GYÜMÖLCSÖT TEREMHESSÜNK!

A Református Bibliaolvasó Kalauz magyarázatos napi tápláléka.

Bibliaolvasó Kalauz

Több szerző

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: www.maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Mai Ige

Bob Gass

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

A népszerű Mai Ige kiadvány ifjúsági változata.

Tini Mai Ige

Bob Gass

A Tiszáninneni Református Egyházkerület Ifjúsági Missziójának a küldetése, hogy Isten igéjével a fiatalokat elérje, őket Krisztus követésére indítsa és keresztyén református közösséggé formálja azért, hogy Istenhez ragaszkodjanak és társaikkal törődjenek.

Értem

Református ifjúsági napi áhítatok

Az oldal Rick Warren (a "Céltudatos élet" című könyv szerzője) napi áhítatainak lefordított változatait tartalmazza.

Napi Remény

Rick Warren

A trauschliza.mbb.hu weboldalon megjelenő áhítatok Trausch Liza "...beszéded megelevenít..." - Áhítatok minden napra című könyvéből származnak a kiadó írásos engedélyével. 

Beszéded megelevenít

Trausch Liza

ÁHÍTATOK AZ ÉV MINDEN NAPJÁRA
Ahol a világ imádságban találkozik. 
Felekezetközi, nemzetek közötti kiadvány
33 nyelven.

Csendes percek

Több szerző műve

Isten ígéreteinek tárháza, azaz "A hit csekkfüzete" (Faith's checkbook) naponkénti használatra az év minden napjára, rövid elmélkedésekkel és gyakorlati magyarázatokkal a Szentírásból vett Igeversek alapján.

Isten ígéreteinek tárháza

C. H. Spurgeon

Áhítatos könyv minden napra egy egy Bibliából vett idézettel, hozzá tartozó magyarázattal.
A szerző, Dr. Carl Eichhorn, egy német evangéliumi mozgalom igehirdetője volt. Könyvében mintegy negyven éves szolgálatának tapasztalatait és a Biblia nagy igazságait tárja az olvasó elé.

Isten műhelyében

Carl Eichhorn

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb napi áhítatos könyv.
Oswald Chambers (1874-1917) ismert személy volt, mint Skót Protestáns Keresztyén vezető és tanár a huszadik század első éveiben. Legismertebb műve a „Krisztus mindenek felett” áhítatos könyve, amely a Bibliaiskolákban csak úgy ismert, mint: „kemény eledel”. Kezdőknek nem annyira ajánlatos, de haladóknak annál inkább!

Krisztus mindenek felett

Oswald Chambers

Designed with Mobirise - More